تكنولوژي هاي نو مطالب متنوع علمي و تكنولوژيكي ![]() احتمالا ویندوز 8 مایکروسافت تا سال آینده در دسترس نخواهد بود. اما بر مبنای آن چه که تا کنون از این ویندوز می دانیم؛ این سیستم عامل می تواند خیلی بهتر از ویندوز 7 باشد ادامه مطلب ... کمپانی Lenovo، هم اکنون جزو ۳ شرکت بزرگ سازنده قطعات کامپیوتری در دنیا می باشد (رتبه اول و دوم به ترتیب در اختیار HP و Dell است) اکنون تصمیم گرفته است خود را وارد بازار داغ ساخت تبلت ها کند. ادامه مطلب ... صدای ایران: با وجود جنگ بین تبلت های اندرویدی در IFA 2011 سامسونگ این بار یک تبلت قدرتمند و مجهز به ویندوز 7 را عرضه می کند که دیگر با محدودیت های برنامه در اندروید مواجه نشویم. Samsung Series 7 Slate PC یک تبلت با صفحه نمایش 11.6 اینچی و با پردازنده دوهسته ای قدرتمند Intel Core i5-2467M و 4 گیگابایت رم و 64 یا 128 گیگابایت SSD پرسرعت می باشد که می توانید با اتصال موس و کیبرد بی سیم آن را به یک لپ تاپ بی عیب و نقص تبدیل کنید. اگر به تبلت ها علاقمندید اما نبود برنامه های خاصی از PC در اندروید شما را آزار می دهد این گزینه انتخاب مناسبی خواهد بود چرا که علاوه بر قابلیت حمل فوق العاده با یک تبلت قدرتمند با ویندوز 7 مواجه هستید. سامسونگ ادعا کرده است که این تبلت شش ساعت عمر باتری در هر شارژ داشته و تنها ظرف 30 ثانیه کاملاً Boot و راه اندازی می شود و همچنین وعده آپدیت به ویندوز 8 پس از عرضه داده شده است. ادامه مطلب ...
یک سنت نادرست در بین مردم ما شایع است و آن اینکه نه یاد می گیرم و نه به روز می شویم. مدتی پیش برای خرید یک دستگاه اپل آیپد به بازار مراجعه کرده بودم و با یک تصور غلط مواجه شدم که مرا بر آن داشت در این مورد توضیحاتی بدهم. ادامه مطلب ...
ادامه مطلب ... اگر شما خود را یک کاربر حرفه ای یا حتی آماتور پی.سی بدانید، حتما ارزش میانبر های کیبرد در افزایش کارایی را درک می کنید. تقریبا اکثر کاربران، برای کار هایی مثل کپی و پیست کردن متن هایشان از کیبرد استفاده می کنند. یا وقتی وضع پایداری ویندوز وخیم می شود از میانبری مثل Ctrl + Alt + Delete استفاده می کنند. این ها میانبر های رایج و جا افتاده ای در میان کاربران هستند. اما یک بخش دیگر هم از میان بر ها هستند که در چند سال اخیر به ویندوز اضافه شده اند. اما متاسفانه بسیاری از کاربران از آن ها بی اطلاع هستند. بنابر این اگر می خواهید به طور مختصر و مفید با 15 میانبر عالی برای افزایش کارایی، آشنا شوید؛ در ادامه مطلب همراه ما باشید.
ادامه مطلب ...
در حال حاضر استفاده از مودم های wifi به علت قابلیت های زیاد و قیمت مناسبی که دارد بسیار رایج شده است اما با تمام خصوصیات مثبتی که دارد شاید بزرگترین ایراد که بتوان به آن گرفت و کاربران از آن گله مند هستند قدرت سیگنال این نوع مودم ها می باشد.
ادامه مطلب ... ترفند افزایش سرعت انتقال داده در حافظههای USBهنگام کپی فایلها بر روی انواع مختلف حافظه های جانبی از جمله کول دیسک ها و هاردهای اکسترنال ، چقدر منتظر پایان عملیات میمانید ؟ به نظر شما آیا برای بالا بردن سرعت انتقال فایلها بر روی USB راهی وجود دارد ؟
در این مطلب به معرفی یک ترفند خواهیم پرداخت که با استفاده از آن قادرید در ویندوز7 و ویندوز سرور 2008 سرعت انتقال فایلها را بر روی انواع مختلف حافظه های جانبی به صورت فوق العاده و شگفت انگیز افزایش دهید!
تنها کافی است یک فایل آپدیت 350 کیلوبایتی ارائه شده از سوی مایکروسافت را نصب و تنظیماتی که در ادامه به آن اشاره میشود را انجام دهید و افزایش سرعت انتقال فایلها را بر روی انواع مختلف کول دیسک ها و حافظه های جانبی به صورت محسوس مشاهده کنید !
ادامه مطلب ...
نمونه زنده از یک انسان رایانهای"مایکل کروست"، برنامه نویس انفورماتیک، محقق و مولف کتابهایی درباره روابط میان انسان و ماشین با عناوین "نوسازی" و "ذهن جهان گستر" در 7 جولای 2001 درحال رانندگی با یک خودروی کرایه ای در جاده "رنو" واقع در "نوادا" کل شنوایی خود را از دست داد. مایکل که کم شنوا به دنیا آمده بود، همیشه از دستگاههای سمعک استفاده می کرد و می توانست بعضی از اجزای جملات تلفظ شده توسط دیگران را درک کند. علاوه بر این، برای بازسازی کلام از روش لبخوانی کلمات استفاده می کرد. پس از دست رفتن کامل شنوایی پیوند یک پروتز کاشت حلزونی و یک رایانه کاشته شده در پشت سر توانست زندگی این برنامه نویس رایانه ای را کاملاً تغییر دهد. در تفاوت با سمعکهای رایج، این کاشت حلزونی می تواند به طور مکانیکی تمام اصوات را به مغز ارسال کند، اما آواهایی که به مغز می رسند بدون معنی باقی می مانند. این دستگاه کاشتنی از یک بخش خارجی و یک بخش داخلی تشکیل شده است. بخش خارجی در واقع یک دستگاه پردازشگر زبان است که در پشت گوش قرار می گیرد و دارای میکروفنی است که آواها را دریافت کرده و آنها را به سیگنالهای دیجیتالی تبدیل می کند. سپس این سیگنالها را به یک قرقره ارسال می کند و از طریق آن به بخش داخلی متصل می شود. قرقره با عبور از پرده صماخ، سیگنالهای دیجیتالی را به یک دستگاه گیرنده می فرستند. در گیرنده، سیگنالهای دیجیتالی به سیگنالهای الکتریکی تبدیل شده و از طریق یک سیم دارای الکترود به رشته های عصب آکوستیک در حلزون گوش ارسال می شوند. سیگنالهایی که از این تحریک ساخته می شوند به مراکز شنوایی مغز می رسند و در آنجا به صورت آوا تشخیص داده می شوند. به این ترتیب، مایکل کروست ابتدا کلمات را می شنود و بعد معانی آنها را درک می کند. به دلیل استفاده از این ابزار فناورانه پیچیده، این نویسنده و برنامه نویس آمریکایی خود را یک "سایبورگ" معرفی می کند. سایبورگ که با عنوان "ارگانیسم سایبرنتیک" نیز شناخته می شود به جانداری گفته می شود که از بخشهای بیولوژیکی و مصنوعی (الکترونیکی، مکانیکی و یا روباتیک) برخوردار است. ادامه مطلب ...
همواره از سالها پیش یعنی درست زمانی که ویندوز ایکسپی محبوب، در اکتبر سال ۲۰۰۱ برای اولین بار قلب رایانههای ما را تسخیر کرد، تصویر پشت صحنه یا همان والپیپر پیشفرض ویندوز که چمنزاری سبز با آسمانی آبی و چند تکه ابر را نشان میداد توجه ما را به خود جلب کرده است.
زمینشناسان با نقشهبرداری تا عمق 1500 کیلومتری زیر پوسته زمین، ساختارهای حبابمانندی را در گوشته زمین پیدا کرده اند که عامل اصلی تشکیل جزایر آتشفشانی اقیانوس آرام مانند هاوایی هستند
تصاویری که زمینشناسان به تازگی از بستر اقیانوس در زیر جزایر هاوایی گرفتهاند، بهترین تصاویر از حبابهای سنگهای داغی است که از اعماق پوسته زمین بالا میآید و در نهایت از آتشفشانهای جزایر هاوایی فوران میکند.
به گزارش نیچر، این پژوهش، که به سرپرستی سیسیلی ولف، زمینشناس در دانشگاه هاواییانجام گرفته است، ساختار این حباب را تا عمق حد
آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آرشيو وبلاگ پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|||||
![]() |